TEATRI PËR FËMIJË

MIK-MIK

Ujku i stepave, Kojoti, është shumë i uritur dhe dëshiron ta gjuajë zogun që vrapon, Mik-mik …

PREHËRI I GJYSHIT

Në një familje tipike, jetojnë një vëlla e një motër. Ata duan njëri tjetrin dhe luajnë bashkë.

KASOLLA PREJ KASHTE

Shfaqja tregon historinë e tre insekteve dhe botës së tyre të mbushur me dashuri …

DASHURI NË FUND TË DETIT

Legjenda thotë: ”Kush e gjen medalionin magjik, botën do ta sundojë …

LIBRI SHUMËNGJYRËSH

Libri shumëngjyrësh është një panoramë e ngjyrave-jetës.

DOKTORI OF-MË-DHEMB

Doktori me tërë kujdesin dhe aftësinë e vet, i është dhënë mjekimit të të gjithë atyre që kanë nevojë.

QENI QË NUK DINTË TË LEHË

Një qenush i vogël nuk di të flasë. Ai takohet me gjelin, kukuvajkën …

PANTALLONAT E KANGUSË

Kanguja dhe nëna e tij zhvendosen në një pyll tjetër. Aty ai gjen shokë dhe si lojtar i mirë …

POSTA E POROSITUR

Në prag të Vitit të Ri, kafshë të ndryshme i dërgojnë urimet dhe dëshirat e veta …

PRINCESHAT DHE DRAGOI

Në katër mbretëri të largëta katër mbretër kanë vetëm nga një vajzë…

MUSTAQOSHI LAROSH

Një vajzë e vogël e ka një manar të vetin. E do, kujdeset për të, e mëson …

PRINCI I VOGËL

Shfaqja bazohet në veprën më të njohur të autorit francez, Antoine de Saint-Exupéry.

GONI TRAZOVAÇI

Dy fëmijë, luajnë teatër dhe gjejnë një kukulla e cila nuk ka emër.

KËSULËKUQJA

Dy fëmijë, luajnë teatër dhe gjejnë një kukulla e cila nuk ka emër.

TEO, QENI I RRUGËS

Teo është një qenush i vogël që jeton rrugëve i vetmuar dhe kërkon ushqim dhe dashuri. Lum …

ELI

Elit, elefantes së vogël, nuk i lejohet të marrë pjesë në konkursin për balerina, në Qytetin e Mjellmave

ROSAK PASTËRTORI

Një vajzë e vogël pas këshillës së mjekut e dërgon rosakun e sëmurë në pyll.

LIZA NË BOTËN E ÇUDIRAVE

Rrëfimi magjik i Lizës dhe aventurave të saj në botën e çudirave, vie në Dodonë.