QENI QË NUK DINTË TË LEHË

SHFAQJE ME KUKULLA PËR FËMIJË

Një qenush i vogël nuk di të flasë. Ai takohet me gjelin, kukuvajkën, lopën, dhelprën dhe secili prej tyre mundohet t’ia mësojë gjuhën e vet, por ia arrijnë të krijojnë vetëm huti. Në një moment ai takon një qen të rrugës-zagar, i cili kur sheh se ky nuk di të lehë, fillon ta tallë, ta ngacmojë derisa në fund vije zana e qenve dhe i tregon se qenushi në të vërtetë është qen dhe se ai ka gjuhën e vet, gjuhën e qenve. Qenushi dhe zana e qenve bien në dashuri dhe çdo gjë përfundon si është më së miri.

nga: Xhani Rodari
regjia: Melihate Qena

muzika: Rauf Dhomi
kukullat: Boris Qershkov
skenografia: sipas idesë së Boris Qershkovit: Valdet Rama
piktura: Vlora Hajdini
mjeshtër i dritave: Skender Latifi
teknikë: Bedri Maloku, Fadil Bekteshi dhe Albert Gashi

luajnë: Roza Berisha Fejzullahu, Avni Hoti, Leonit Maloku, Vjosë Tasholli

Leonit Për moshat: 3+

0 comments on “QENI QË NUK DINTË TË LEHË

Comments are closed.