PREHËRI I GJYSHIT

SHFAQJE ME KUKULLA PËR FËMIJË

Në një familje tipike, jetojnë një vëlla e një motër. Ata duan njëri tjetrin dhe luajnë bashkë. Nganjëherë ka ca mosmarrëveshje të vogla por ato tejkalohen me lehtësi. Shfaqja trajton tematikën për barazinë gjinore në kuptimin e barazisë në familje.

nga: Vesa Qena
regjia: Melihate Qena

luajnë:
Avni Hoti
Roza Berisha Fejzullahu,
Avdi Azemi,
Valdet Rama

dizajni i dritave: Skender Latifi
teknikë: Bedri Maloku, Fadil Bekteshi, Albert Gashi

Për moshat: 3+
Shfaqja është financuar nga USAID.
Për rezervime mund të thirrni në telefonin 038 230 623. Çdo ditë, prej orës 10:00 deri 16:00.

0 comments on “PREHËRI I GJYSHIT

Comments are closed.