ROSAK PASTËRTORI

Një vajzë e vogël pas këshillës së mjekut e dërgon rosakun e sëmurë në pyll. Rosaku grabitet nga dhelpra dhe vajza kërkon ndihmë nga banorët e pyllit dhe fëmijët në sallë. Se a do të shpëton rosaku nga dhelpra, ju mbetet ta shikoni shfaqjen.

Regjia: Melihate Qena

songjet: Agim Deva
kukullat: Boris Qershkov
muzika: Xhevdet Gashi
realizimi i skenografisë: Valdet Rama
piktor: Mehmet Behluli

Luajnë:

Roza Berisha Fejzullahu
Valdet Rama
Faik Gashi
Avdi Azemi
Avni Hoti
Melihate Qena

Për moshat: 3+
Për rezervime mund të thirrni në 038 230 623 çdo ditë, prej orës 10:00 deri 16:00.

0 comments on “ROSAK PASTËRTORI

Comments are closed.