KASOLLA PREJ KASHTE

SHFAQJE PËR FËMIJË

Shfaqja tregon historinë e tre insekteve dhe botës së tyre të mbushur me dashuri, lojë, xhelozi, të qeshura, ikje, lotë… Në realitet janë të vegjël, por aq madhështorë, me shumë ngjyra dhe me shumë ide gjeniale. Loja e tyre është sa gazmore, aq edhe e trishtë.

autore dhe regjisore: Dituri Neziraj

luajnë:
Alban Goranci
Drin Lumi
Imelda Music

mosha: 6+
Mbështetur nga Komuna e Prishtinës

0 comments on “KASOLLA PREJ KASHTE

Comments are closed.