ELI

SHFAQJE PËR FËMIJË

Elit, elefantes së vogël, nuk i lejohet të marrë pjesë në konkursin për balerina, në Qytetin e Mjellmave, për shkak të mbipeshës, për të cilën gjë Eli është shumë e pikëlluar. Një natë, kukulla balerinë e saj shndërrohet në një mësuese të vyeshme të baletit dhe e trajnon Elin për të marrë pjesë në konkursin për ballerina.

nga: Dituri Neziraj
regjia: Fata Hyseni

luajnë: Arta Lahu, Vjosë Tasholli

skenografia dhe kostumet: Arijan Bytyqi
muzika: Memli Kelmendi
koreografia: Mimoza Shala

dizajni i dritave: Skender Latifi
teknikë të skenës: Albert Gashi, Bedri Maloku, Fadil Bekteshi

Mosha: 3+

Mbështetur nga Komuna e Prishtinës

0 comments on “ELI

Comments are closed.