DOKTORI OF-MË-DHEMB


SHFAQJE ME KUKULLA PËR FËMIJË

Doktori me tërë kujdesin dhe aftësinë e vet, i është dhënë mjekimit të të gjithë atyre që kanë nevojë. Madje, edhe shtëpinë e vet, jo aq të madhe, Doktori e ka shndërruar në njëfarë kopshti të vogël zoologjik! Kupton hallet e shtazëve; i do si anëtarë të familjes; ha e pi bashkë me ta; i mjekon dhe u jep ilaçe falas… Të gjithë i drejtohen me lutje dhe ankesë: “Of, më dhemb këtu, më dhemb aty”. Prandaj, pacientët e tij – qofshin njerëz apo shtazë – e quajnë Ofmëdhemb.


nga: Kornej Çukovski
regjia: Melihate Qena

muzika: Pranvera Badivuku
orkestrimi: Hysni Klinaku
kukullat: Agron Blakçori
skenografia: Lumjete Havolli
dizajni i dritave: Skender Latifi

Luajnë:
Avni Hoti
Roza Berisha
Valdet Rama
Avdi Azemi
Melihate Qena

Për moshat: 3+
Për rezervime mund të thirrni në 038 230 623

0 comments on “DOKTORI OF-MË-DHEMB

Comments are closed.