LIZA NË BOTËN E ÇUDIRAVE

SHFAQJE ME KUKULLA PËR FËMIJË

Rrëfimi magjik i Lizës dhe aventurave të saj në botën e çudirave, vie në Dodonë.

nga: Lewis Caroll, dramatizimi: Arzana Kraja
regjia: Melihate Qena

mjeshtëre e kukullave: Ayten Huzur Öğütcü
skenografia dhe kostumografia: Ayten Huzur Öğütcü
muzika: Dritëro Nikqi
realizimi i kostumeve: Shemsi Avdiu
dizajni i dritave: Skender Latifi
teknikë të skenës: Albert Gashi, Bedri Maloku, Fadil Bekteshi
producentë: Melihate Qena, Visar Krusha

luajnë: Njomza Tmava, Allmir Suhodolli, Avni Hoti, Roza Berisha Fejzullahu, Avdi Azemi, Faik Gashi

OJQ Studio Antigona & M në koproduksion me TQP Dodona

Falënderojmë: Njomëza Lucin, Agnes Nokshiqin

Mosha: 6+

Mbështetur nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve dhe Komuna e Prishtinës

0 comments on “LIZA NË BOTËN E ÇUDIRAVE

Comments are closed.