Shfaqjet tjera

KËSULËKUQJA

Dy fëmijë, luajnë teatër dhe gjejnë një kukulla e cila nuk ka emër.

ELI

Elit, elefantes së vogël, nuk i lejohet të marrë pjesë në konkursin për balerina, në Qytetin e Mjellmave

DOKTORI OF-MË-DHEMB

Doktori me tërë kujdesin dhe aftësinë e vet, i është dhënë mjekimit të të gjithë atyre që kanë nevojë.

Historik i shkurtër

Teatri “Dodona” është themeluar më 12 nëntor 1986, me vendim të Bashkësisë Punuese të Kuvendit të Komunës së Prishtinës.