GONI TRAZOVAÇI

SHFAQJE ME KUKULLA PËR FËMIJË

Dy fëmijë, luajnë teatër dhe gjejnë një kukulla e cila nuk ka emër. Ku ti gjendet emri, dhe kur më në fund e gjejnë emrin asaj i pëlqen dhe fillon tregimi. Tregimi për Kësulëkuqen. Por nuk shkon çdo gjë si do të duhej.

Sipas përrallës së Vëllezërve Grim
Dramatizimi dhe regjia
: Melihate Qena
Kukullat: Valdet Rama
Piktura: Musa Kalaveshi
Muzika: Violeta Rexhepagiqi

Luajnë:
Roza Berisha Fejzullahu
Avdi Azemi
Faik Gashi

Për moshat: 3+
Për rezervime mund të thirrni në 038 230 623

0 comments on “GONI TRAZOVAÇI

Comments are closed.