EKIPI

Teatri i Qytetit të Prishtinës Dodona është institucion vartës i Komunës së Prishtinës. Në strukturën e saj organizative, Dodona e ka këshillin drejtues, drejtorin, ansamblin rezident si dhe stafin administrativ dhe teknik. Të gjitha aktivitetet kryhen në koordinim me Drejtorinë për Kulturë të Komunës së Prishtinës.

ANËTARËT E KËSHILLIT DREJTUES

Arif Muharremi – GAZETAR, MENAXHER I PROJEKTEVE KULTURORE
Doruntina Basha – DRAMATURGE
Fatime Mehmetaj – SHEFE NË BIBLIOTEKËN E QYTETIT “HIVZI SYLEJMANI”
Hana Qena – REGJISORE
Kushtrim Koliqi – REGJISOR (Kryesues i Këshillit Drejtues)

STAFI I DODONËS

Visar Krusha – DREJTOR
Valdet Rama – ZYRTAR I LARTË ARTISTIK
Sebahate Hyseni – ARKËTARE
Muharrem Plepolli – BILETASHITËS
Arta Lahu – AKTORE
Avdi Azemi – AKTOR
Avni Hoti – AKTOR
Ermal Sadiku – AKTOR
Faik Gashi – AKTOR
Leonit Maloku – AKTOR
Molikë Maxhuni – AKTORE
Roza Berisha Fejzullahu – AKTORE
Vjosë Tasholli – AKTORE
Skender Latifi – MJESHTËR I DRITAVE
Albert Gashi – TEKNIK I SKENËS
Bedri Maloku – TEKNIK I SKENËS
Fadil Bekteshi – TEKNIK I SKENËS
Azem Berisha – ROJE
Ismail Ramadani – ROJE
Rasim Gërbeshi – ROJE
Kadri Llapashtica – PASTRUES
Rexhep Muji – PASTRUES