DASHURI NË FUND TË DETIT

SHFAQJE ME KUKULLA PËR FËMIJË

Legjenda thotë: ”Kush e gjen medalionin magjik, botën do ta sundojë”. Një pirat i vetmuar lundron detit të pafund në kërkim të medalionit. Në një stuhi në det, pirati e shpëton një princeshë nga valët e detit dhe i kërkon që ajo të zhytet në det për ta kërkuar medalionin, pasi atë vetem një person me shpirt të pastër guxon ta prekë me dorë. Princi i mbretërisë së detit e shpëton Princeshën nga kthetrat e oktapodit të madh dhe aty e kuptojnë se para shumë kohësh ata kishin luajtur bashkë. Pirati merr një porosi në shishe dhe e kupton se s’ka çfarë të bëjë pos të pres, të lundrojë nëpër det dhe të shpresojë ta gjej thesarin.

Autor dhe regjisor: Valdet Rama
Kukullat dhe skenografia: Valdet Rama

Dizajni i dritave: Skender Latifi
Konsulente: Rina Rama
Skicat e skenës dhe kukullave: Rinor Rama

Luajnë:
Roza Berisha Fejzullahu
Avni Hoti

Për moshat 3+
Për rezervime mund të thirrni në 038 230 623 çdo ditë pune, prej orës 10:00 deri 16:00, të shtunën prej orës 09:00 deri 11:00!

0 comments on “DASHURI NË FUND TË DETIT

Comments are closed.