PROGRAMI MUJOR

TETOR 2021

2, e shtunë, 19:00
“Ditëlindja”
nga: Ivor Martinić, regjia: Ilirjana Arifi
SKENA E MBRËMJES
Shfaqja jepet në kuadër të FemArt 9

9, e shtunë, 12:00
Shfaqja me kukulla për fëmijë “Dashuri në fund të detit” (Mosha 3+)
nga: Valdet Rama; regjia: Valdet Rama
Shfaqje mysafire, produksion i Rinor Ramës
TEATRI PËR FËMIJË

16, e shtunë, 12:00
Shfaqja për fëmijë “Lira dhe Titi” (Mosha 7+)
nga: Alba Loxha; regjia: Bashkim Ramadani
Shfaqje mysafire, produksion i INTEGRA
TEATRI PËR FËMIJË

23, e shtunë, 12:00
Shfaqja për fëmijë “Mik-mik” (Mosha 3+)
skenari dhe regjia: Kaltërim Balaj
BUKA SH.P.K. në koproduksion me TQP Dodona
TEATRI PËR FËMIJË

31, e diel, 12:00
Shfaqja për fëmijë “Eli” (Mosha 3+)
nga: Dituri Neziraj; regjia: Fata Hyseni
TEATRI PËR FËMIJË

5, e martë, 12:00
“Vetëharrimi”
nga: Besim Rexhaj; regjia: Fadil Hysaj
OJQ Sythi në koproduksion me TQP Dodona
SKENA E MBRËMJES
Shfaqja jepet në kuadër të MONOAKT 2021

10, e diel, 12:00
Shfaqja me kukulla për fëmijë “Dashuri në fund të detit” (Mosha 3+)
nga: Valdet Rama; regjia: Valdet Rama
Shfaqje mysafire, produksion i Rinor Ramës
TEATRI PËR FËMIJË

17, e diel, 12:00
Shfaqja për fëmijë “Lira dhe Titi” (Mosha 7+)
nga: Alba Loxha; regjia: Bashkim Ramadani
Shfaqje mysafire, produksion i INTEGRA
TEATRI PËR FËMIJË

24, e diel, 12:00
Shfaqja për fëmijë “Mik-mik” (Mosha 3+)
skenari dhe regjia: Kaltërim Balaj
BUKA SH.P.K. në koproduksion me TQP Dodona
TEATRI PËR FËMIJË

5, e martë, 19:00
Mbrëmja e Promovimit të Librit dhe Poezisë “Shkrimi si një mjet për të shkatërruar patriarkatin”
Autore: Rita Petro, Ilire Zajmi, Shqipe Malushi
Aktore: Rina Krasniqi
Ngjarja është aktivitet i FemArt 9

12, e martë, 19:00
 “Ditëlindja”
nga: Ivor Martinić, regjia: Ilirjana Arifi
SKENA E MBRËMJES

19, e martë, 19:00
“Bob Vatsoni bie nga kati i nëntë por nuk vdes plotësisht”
nga: Jeton Neziraj; regjia: Erson Zymberi
SKENA E MBRËMJES

30, e shtunë, 12:00
Shfaqja për fëmijë “Eli” (Mosha 3+)
nga: Dituri Neziraj; regjia: Fata Hyseni
TEATRI PËR FËMIJË-PREMIERË

Për rezervime mund të thirrni në 038 230 623 çdo ditë pune, prej orës 12:00 deri 15:00!