LIBRI SHUMËNGJYRËSH

SHFAQJE ME KUKULLA PËR FËMIJË

Libri shumëngjyrësh është një panoramë e ngjyrave-jetës.
Ngjyra e gjelbër-natyra gjelbërimi-jeta.
Ngjyra e kaltër-deti- qielli-uji.
Ngjyra e bardhë- bardhësia, bukuria, pastërtia.
Ngjyra e verdhë- shkëlqimi i artë i Saharës.
Fletët e librit mbyllen me ngjyrën e errët, qetësinë, gjumin.

Të gjitha këto në mënyrë shumë atraktive i paraqesin ngjyrat e botës që na rrethon. Fëmijët nëpërmes muzikës e lojës do të njihen me këto faqe – pra me natyrën e jetën që na rrethon

Sipas vargjeve të: S. J. Marshak
Dramatizimi dhe regjia: Melihate Qena

Kukullat: Antigona Qena & Valdet Rama
Kënga “Kuq-kuq-kuq”- Bahri Zariqi
Dizajni i dritave: Skender Latifi
Udhëheqë: Bedri Maloku

Luajnë: Roza Berisha, Avni Hoti, Avdi Azemi, Valdet Rama
Ndihmojnë teknikisht në skenë: Bedri Maloku, Fadil Bekteshi, Albert Gashi

Për moshat: 3+
Për rezervime mund të thirrni në 038 230 623.

0 comments on “LIBRI SHUMËNGJYRËSH

Comments are closed.