TEO, QENI I RRUGËS

Teo është një qenush i vogël që jeton rrugëve i vetmuar dhe kërkon ushqim dhe dashuri. Lumi dëshiron ta ketë një qen, por nëna e tij nuk i do qentë në shtëpi. Lumi dhe Teo takohen dhe krijojnë miqësi, por miqësia e tyre hasë në vështirësi, pasi që shumë njerëz përreth tyre nuk janë dashamirë të qenve ashtu siç është Lumi.

nga: Dituri Neziraj

regjia: Elhame Kutllovcil

luajnë: Drin Lumi, Edon Shileku, Vjosë Tasholli

mjeshtëre e kukullave: Ayten Huzur Öğütcü

skenografia dhe kostumografia: Mentor Berisha

muzika: Memli Kelmendi

dizajni i dritave: Skender Latifi

teknikë të skenës: Albert Gashi, Bedri Maloku, Fadil Bekteshi

producentë: Elza Ramadani, Visar Krusha

Sipas librit “Teo, qeni i rrugës” me ilustrime nga Tiziano Beber dhe storie nga Sara Carlin

Fondacioni për të Drejtat e Kafshëve në koproduksion me TQP Dodona

mosha: 3+

Mbështetur nga Komuna e Prishtinës

0 comments on “TEO, QENI I RRUGËS

Comments are closed.