SKENA E MBRËMJES

MAT

Shfaqja “Mat” është një përballje argëtuese mes Vdekjes dhe Njeriut, i cili këtu paraqitet si filozof

HARROJE HOLIVUDIN

Methju ka një ëndërr të vetme në jetë, për tu bërë aktor …

UNË JAM VETË GRUA

Shfaqja fituese e çmimit “Pulitzer” dhe e çmimit “Toni” është shfaqje që bazohet në bisedat dhe intervistat..