SHFAQJE – TEATRI PËR FËMIJË

ELI

Elit, elefantes së vogël, nuk i lejohet të marrë pjesë në konkursin për balerina, në Qytetin e Mjellmave

Më shumë

MIK-MIK

Ujku i stepave, Kojoti, është shumë i uritur dhe dëshiron ta gjuajë zogun që vrapon, Mik-mik ...

Më shumë