QYTEZA E HUMBUR

Almost, Maine

E nxitur nga energjia mistike e aurora borealis dhe e populluar me personazhe që janë humoristikë, të thjeshtë, të menduar dhe të sinqertë, “Qyteza e humbur” përbëhet nga disa tregime të lidhura ngushtë rreth dashurisë, ku secili tregim e ka një çift në qendër, secili e ka prekjen e vet të magjisë.

dramë-komedi

nga: John Cariani
regjia: Agon Myftari

luajnë: Arta Lahu, Ermal Sadiku, Leonit Maloku, Molikë Maxhuni, Vjosë Tasholli

skenografia dhe kostumet: Njomëza Luci
dizajni i dritave: Skender Latifi
teknikë të skenës: Albert Gashi, Bedri Maloku, Fadil Bekteshi
përkthimi nga anglishtja: Agon Myftari
producent: Visar Krusha

Mbështetur nga Ministria e Kulturëa, Rinisë dhe Sportit

0 comments on “QYTEZA E HUMBUR

Comments are closed.