DITËLINDJA

Djali im vetëm ecë pak më ngadalë

Tri gjenerata të një familjeje jetojnë në një kulm, në një shoqëri në tranzicion. Mungon mirëqenia, mungon dashuria, mungon shpresa. Mia nuk e pranon faktin që i biri saj, Denisi, është i sëmurë me të vërtetë dhe nuk mund të ecë. Familja përgatitet për festën e ditëlindjes së tij.

nga: Ivor Martinić
regjia: Ilirjana Arifi

luajnë: Rebeka Qena, Labinot Raci, Igballe Qena, Bislim Muçaj, Sheqerie Buçaj, Florenta Bajraktari, Alketa Sylaj

skenografia dhe kostumet: Theranda Sertolli

dizajni i dritave: Skender Latifi
teknikë të skenës: Albert Gashi, Bedri Maloku, Fadil Bekteshi

Mbështetur nga Komuna e Prishtinës

Falënderojmë HANDIKOS

0 comments on “DITËLINDJA

Comments are closed.