UNË JAM VETË GRUA

Shfaqja fituese e çmimit “Pulitzer” dhe e çmimit “Toni” është shfaqje që bazohet në bisedat dhe intervistat e Doug Wright me transigjinoren gjermane, njëherit tregtaren e antikuareve Charlotte von Mahlsdorf, si dhe në autobiografinë e Charlotte të vitit 1992, të titulluar ‘I am my own wife’.

Shfaqje mysafire, produksion i INTEGRA

nga: Doug Wright
regjia: Kushtrim Koliqi

luan: Adrian Morina

shqipëroi: Artur Lena
asistent regjie: Bashkim Ramadani
kostumet dhe skenografia: Njomëza Luci
kompozitor: Trimor Dhomi
videot: Lum Çitaku
dizajner i dritave: Skender Latifi

0 comments on “UNË JAM VETË GRUA

Comments are closed.