HARROJE HOLIVUDIN

Komedi

Methju ka një ëndërr të vetme në jetë, për tu bërë aktor, ai pas disa dështimeve për t’u pranuar në akademi, gjen adresën e profesorit Gabriel dhe e lutë që ta përgatisë për provimin pranues. Gjatë përgatitjeve në kurs, ëndërra e tij vihet në dilemë të madhe. Edhe pas përgatitjes me një profesionist, nuk pranohet, por kësaj radhe I buzëqeshë fati, arrin ta fitojë audicionin për rol kryesor në një produksion Holivudi!

nga: Miro Gavran
regjia: Faik Gashi

luajnë: Hazir Haziri & Besar Zahiti

dizajni i skenës dhe i kostumeve: Zeni Ballazhi
pllakati: Rrezeart Galica
dizajni i dritave: Skender Latifi
mjeshtër të skenës: Fadil Bekteshi, Bedri Maloku, Albert Gashi

Mbështetur nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve, si dhe Komuna e Prishtinës.

0 comments on “HARROJE HOLIVUDIN

Comments are closed.