FJALËT MAGJIKE

SHFAQJE PËR FËMIJË

Hana dhe Dielli janë shokë shumë të mirë. Ata edhe në kopsht janë në të njejtën klasë. Por, ndonjëherë përpos lojës, ata fjalosen shumë dhe kështu e prishin miqësinë. Në mënyrë që ata mos ta harrojnë sjelljen e mirë dhe për të treguar se sa shumë na duhen fjalët magjike, Gishto, shoku i tyre, ndonjëherë ju bën lojra që ti vie në provë.

Fjalët magjike duhet t’i mësojnë të githë fëmijët, sepse kur të rriten do të veçohen me këto sjellje, do të krijojnë shumë miqësi, do të shpërndajnë dashuri dhe do ti dhurojnë botës lumturi.

nga: Alba Loxha
regjia: Shkurtë Aliu

luajnë:
Ermal Sadiku
Xhejlane Tërbunja
Roza Berisha Fejzullahu

skenografia, kostumet dhe përzgjedhja muzikore: Shkurtë Aliu
dizajni i dritave: Skender Latifi
teknikë të skenës: Albert Gashi, Bedri Maloku, Fadil Bekteshi
producentë: Shkurtë Aliu, Visar Krusha
Shkurtë Aliu në koproduksion me TQP Dodona

mosha: 3+
Mbështetur nga Komuna e Prishtinës

0 comments on “FJALËT MAGJIKE

Comments are closed.